Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

Kiinteästi asennettavat tilalämmittimet

Polar E -sarja

.

POLAR E-SARJA ON POISTUNUT VALMISTUKSESTA!

TUTUSTU UUTEEN TUOTEPERHEESEEN POLAR VRS, JOKA ON TUOTU SUOMEN MARKKINOILLE VUONNA 2017.

.

Polar E -sarjan ilmalämmittimet on tarkoitettu teollisuushalleihin, varastoihin, myymälöihin, maalaamoihin, kasvihuoneisiin jne. eli kaikkialle missä tarvitaan tehokasta ilmalämmitintä jatkuvaan käyttöön.

Ilmalämmitys on helpoin, edullisin ja monipuolisin tapa järjestää lämpöhuolto kuntoon. Polar E -hallilämmitin on tähän käyttöön varma valinta. Polartherm on toimittanut E-sarjan ilmalämmittimiä jo yli 15.000 kpl asiakkailleen kotimaahan ja ulkomaille.

Polar E -sarjan hallilämmittimissä on matalat investointikustannukset ja monipuoliset sovellutusmahdollisuudet. Niiden hyötysuhde on korkea, jopa noin 90%. Lämmittimen puhaltimen aikaansaama ilmankierto tasaa lämpötilaeroja lämmitettävän tilan sisällä. Hallilämmitintä voidaan käyttää myös pelkkään tuuletukseen kesällä. Talvellakin sen voi jättää kylmilleen, jäätymisvaaraa ei ole. E-sarjan kokovalikoima on kattava, 25 kW:sta aina 500 kW:iin asti.

Polar E-hallilämmitin, joka on suunniteltu pääasiassa käytettäväksi *) nestemäisellä biopolttoaineella (bioöljy), on helpoin ja edullisin tapa järjestää lämpöhuolto kuntoon. Näin toteutetulla ilmalämmityksellä on monia ylivoimaisia etuja. Polar E -sarjan ilmalämmittimiä on valmistettu vuodesta 1974 alkaen. Nykyinen mallisto on pitkän kokemuksen ja asiakaspalautteen perusteella tehdyn jatkuvan tuotekehitystyön tulosta.*) laite soveltuu myös muille polttoaineille käytettäväksi

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.