Renta – Uusia tuulia rakennuskonevuokrausalalla

Renta on suomalainen kone- ja laitevuokraamo, jonka toiminta käynnistyi alkuvuodesta 2016. Renta on aidosti valtakunnallinen toimija jonka henkilökunnan yrittäjähenkisen asenteen sekä vahvan paikallistuntemuksen ansiosta löydät lähimmästä Rentan toimipisteestä aina modernit, toimivat ja oikeanlaiset koneet, tilat ja telineet.

Rentan hankintapäälliköllä Jukka-Pekka Heikkisellä on jo entuudestaan vankka kokemus rakennuskonevuokraamoalalta: ”Minulla on jo pitkältä ajalta kokemusta Polarthermin lämmittimistä minkä vuoksi lämmityskaluston osalta päädyimme valitsemaan Polarthermin lämmittimet myös Rentalle”. Jukka-Pekalla on kokemusta myös yhteisistä tuotekehitysprojekteista Polarthermin kanssa: ”Polarthermin kyky kuunnella asiakasta sekä nopea reagointi asiakasvaatimuksiin muuttamalla tuotteita yksilöllisten asiakasvaatimusten mukaan sekä mahdollisuus kehittää tuotteita yhdessä Polarthermin kanssa juuri Rentan tarpeiden mukaan on merkittävä etu jota tulemme varmasti hyödyntämään myös jatkossa”.

Renta

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.