Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

Talhu – Luotettavaa kumppanuutta

”Olemme edustanut Polarthermin lämmittimiä jo vuodesta 1996 asti. Yhteistyö on vuosien saatossa syventynyt kumppanuuden tasolle ja olemme erittäin tyytyväisiä ensinnäkin Polarthermin tuotteiden ominaisuuksiin ja laatuun.”

Lue lisää..

Keitä me olemme:

Lämmitysratkaisut suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen

Polartherm Oy on lämmityksen erikoisosaaja ja Pohjois-Euroopan suurin ilmalämmityslaitteiden valmistaja. Meillä on kokemusta lämmitysratkaisuista jo 40 vuoden ajalta ja tänä päivänä suunnittelemme ja toteutamme lämmitysratkaisuja usealle eri toimialalle kuten rakentaminen ja saneeraus, teollisuus ja tilat, maatalous ja ilmailu, unohtamatta puolustushallintoa.  

Palvelemme asiakkaitamme tuotesuunnittelusta aina valmiiseen tuotteeseen. Monet tuotteemme ovatkin syntyneet yhteistyössä asiakkaan kanssa. Lue lisää »

Kai Kankaanpää

Tuotekehitysinsinööri

Ihmiset tuotteiden takana:

Henkilöstö on organisaatiomme tärkein voimavara

Olemme erittäin ylpeitä siitä että henkilöstömme on erittäin sitoutunutta ja että meillä on paljon työntekijöitä joilla on jo pitkä työhistoria Polarthermilla.

Pyrimme koko ajan parantamaan toimintaamme ja henkilöstömme on avainasemassa toimintamme kehittämisessä. Moni kehitysprojekti, sekä tuotantoon ja toimintatapoihin että turvallisuuteen ja yleiseen työviihtyvyyteen liittyen onkin saanut alkunsa juuri työntekijöiden aloitteesta.

Alla pääset tutustumaan muutamaan työntekijäämme. Klikkaamalla kuvaa löydät pienen tarinan kustakin henkilöstä.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.