Talhu – Luotettavaa kumppanuutta

Talhu Oy on jo yli 20 vuotta palvellut Suomen rakentajia ja toimittanut laadukkaat rakennuskoneet ja luotettavan jälkimarkkinoinnin asiakaskunnalle.

”Olemme edustanut Polarthermin lämmittimiä jo vuodesta 1996 asti” kertoo Talhu Oy:n toimitusjohtaja Kai Kuusela”Yhteistyö on vuosien saatossa syventynyt kumppanuuden tasolle ja olemme erittäin tyytyväisiä ensinnäkin Polarthermin tuotteiden ominaisuuksiin ja laatuun – niiden avulla on helppo perustella asiakkaalle miksi hänen pitäisi valita juuri Polarthermin valmistama lämmitin ja mitä konkreettista hyötyä laite tarjoaa verrattuna muun merkkiseen laitteeseen.
Tänä päivänä tilaamme lämmittimet omalla Talhu Termo tuotemerkillämme mikä on yksi Polarthermin tarjoama kilpailuetu. Omanmerkkisten ja -väristen tuotteiden avulla saamme käytännössä ilmaiseksi lisänäkyvyyttä Talhulle mikä osaltaan edesauttaa paitsi lämmittimien myös muiden laitteidemme myyntiä.”

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.