Tecwill – Betoniaseman lämmitys

Tecwill Oy on perustettu vuonna 1994 ja on johtava siirrettävien betoniasemien valmistaja, joka tarjoaa asiakkaille luotettavan ja nykyaikaisen ratkaisun betonin valmistusta varten. Tecwill käyttää Polarthermin PWW -kiertovesilämmittimiä betoniasemien lämmittämiseen.

”Vuonna 2008 päätimme vaihtaa vesikiertoiset lämmittimemme Polarthermin PWW – tuotteisiin eikä tätä päätöstä ole tarvinnut katua hetkeäkään. Vanhojen lämmittimien kennot eivät kestäneet varsinkaan kaivoksilla, koska vedessä oli paljon epäpuhtautta. Polarthermin tuotteet ovat kestäneet loistavasti eikä asiakkailta ole tullut enää vastaavia reklamaatioita. Lisäksi Polarthermin PWW vesikiertoiset lämmittimet ovat kooltaan pieniä ja soveltuvat siitä syystä hyvin ahtaisiin tiloihin. Lämmittimien asennus on helppoa ja nopeaa mukana tulevilla seinäkannattimilla ja ohjauskeskus pitää huolen halutusta huonelämpötilasta” kertoo Tecwill Oy:n Marika Koukku.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.