Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

Yritys


Polartherm Oy on lämmityksen erikoisosaaja. Meillä on kokemusta lämmitysratkaisuista jo 45 vuoden ajalta ja tänä päivänä suunnittelemme ja toteutamme lämmitysratkaisuja usealle eri toimialalle kuten rakentaminen ja saneeraus, teollisuus ja tilat, maatalous ja ilmailu sekä puolustushallinto.  

Palvelemme asiakkaitamme tuotesuunnittelusta aina valmiiseen tuotteeseen. Monet tuotteemme ovatkin syntyneet yhteistyössä asiakkaan kanssa. Valmistamisen ja suunnittelun lisäksi me myös testaamme laitteemme itse. Testaus suoritetaan aina asiakkaiden vaatimusten mukaan, joskus kumppaniemme kanssa ja tarpeen vaatiessa myös sertifiointilaitosten toimesta. Olemmekin tehneet jo vuosia yhteistyötä testaus- ja sertifiointilaitosten kanssa niin Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassa.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Suomessa Luvialla. Toinen kotimaan valmistusyksikkömme sijaitsee Kokemäellä ja näiden lisäksi meillä on kokoonpanoyksikkö myös USA:ssa.

Kotimaan lisäksi myymme tuotteitamme Pohjois- ja Keski-Eurooppaan sekä Pohjois-Amerikkaan. Viennin osuus liikevaihdostamme on vuodesta riippuen 50 – 70%.

Meillä on myös erinomaiset referenssit sotilaskäyttöön soveltuvista lämmitysratkaisuista ja olemme toimittaneet mm. Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Koreaan ja Suomeen yhteensä n. 15 000 kenttäkäyttöön suunniteltua lämmitintä.

» Lue lisää mil-tuotteistamme

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.