8000:s Polar E -lämmitin Kuhmoisten Päijännehalli Oy:n veneensäilytyshalliin

Polartherm on valmistanut vuodesta 1974 lähtien kiinteästi asennettavia öljylämmittimiä. Kotimaan markkoinoille valmistettujen lämmittimien määrässä saavutettiin nyt iso merkkipaalu, kun Kuhmoisissa sijaitsevaan, Kuhmoisten Päijännehalli Oy:n omistamaan veneensäilytyshalliin toimitettiin järjestyksessään 8000:s Polar E -lämmitin,  mallimerkinnältään E-35. Halliin on asennettu myös toinen Polar E-35 lämmitin, jonka sarjanumero on 7999. Mainittakoon lisäksi, että ulkomaille vastaavia kiinteästi asennettavia lämmittimiä on toimitettu vieläkin enemmän….

Kuhmoisten Päijännehalli Oy:ssä on osakkaita 24 kpl ja paikalla Polarthermin edustajaa vastaanottamassa oli Juha Hinskala, joka on yksi omistajista. Kun lämmitysjärjestelmää hankittiin, halliyhtiöllä oli jo entuudestaan hyviä kokemuksia ilmalämmityksestä. Lisäksi edulliset investointikustannukset painoivat vaakaa siten, että he päätyivät Polar E -lämmittimiin.

Venehallissa on tärkeää, että ilma kiertää ja pitää paikat kuivina sekä hallissa on joka puolella tasalämpöistä ja tähän tarkoitukseen Polar E-35 lämmittimet ovat osoittautuneet erinomaisiksi. Myös tammikuun kovilla pakkasilla lämmittimet pitivät hallin lämpimänä, vaikka kuutiota hallissa on peräti 6700 ja kahdesta lämmittimestä tulee yhteistehoa noin 80 kW.

Alla kuva tyytyväisestä omistajasta Polar E-35 (#8000) lämmittimen vieressä!

Polartherm onnittelee lämmittimen omistajia hyvästä hankinnasta ja toivottaa suopeita tuulia veneilyharrastuksen parissa!

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.