Event Park Arena Kalajoella luottaa Polarthermin tuotteisiin

Event Park Arena on Kalajoelle sijaitseva harraste- ja tapahtuma-areena, jossa järjestetään tapahtumia koira- ja autonäyttelyistä urheilutapahtumiin sekä konsertteihin. Arenan sivuilla on katsomot ja keinonurmella on katettu koko lattiapinta.

Hallin pinta-ala on 3000m² ja korkeutta on peräti 15 metriä. Event Park Arenan lämmittämisestä huolehtivat Polarthermin lämmittimet sekä lattian ja katon välistä lämpötilaeron tasaamisesta kattotuulettimet. Arenaa lämmittää kaksi Heatmobilia sekä yksi HC 372 lämpökontti. Remko DVL 140 tuulettimien (15kpl) sijoitus on tehty tasaisesti siten, että tuulettimet ovat limittäin toisiinsa nähden.

Talven kovillakin pakkasilla lämmittimet ovat pitäneet hallin lämpimänä ja tuulettimet ovat huolehtineet siitä, että lämmin ilma kiertää katosta alaspäin pitäen hallin kauttaaltaan tasalämpöisenä.

Jos haluat lisätietoja Event Park Arenasta tai kysyä vaikkapa vapaita harjoitusvuoroja, niin ota yhteyttä Mika Alavesaan, 044-309 8399.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.