HF-AUTOHUOLTO OY

HF-Autohuolto Oy aloitti toimintansa Riihimäellä maaliskuussa 1993. Henkilökuntaa on tällä hetkellä noin 69.

HF-Autohuolto Oy on Volvo ja Renault kuorma-autojen ja Valtra traktoreiden merkkikorjaamo sekä KOME, Palfinger ja Lumikko huoltopiste. Lisäksi yritys on erikoistunut maansiirto- ja tienhoitoautojen päällirakenteiden valmistukseen sekä raskaan kaluston kolarikorjauksiin ja rungonoikaisuun. Lisäksi tiloissa toimii AGAn teollisuuskaasujen palvelupiste ja ulkoisena palveluna katsastuspalvelu.

”Hankimme halliimme vuonna 2002 ja sen laajennusosaan vuonna 2008 Polar E-sarjan lämmittimet ja olemme todenneet ne todella luotettaviksi ja helppokäyttöisiksi. Olikin luontevaa hankkia uuteen halliimme vastaavanlaiset, mutta isommat Polarit”, kertoo HF-Autohuollon perustaja ja toimitusjohtaja Harri Frankberg.

”Suurimpaan mallikokoon E-410 päädyimme sen takia, jotta lämmöntuotto sekä ilmamäärä olisivat riittävän isoja halliimme. Talvella isoja nosto-ovia avataan useasti ja sisälle tuodaan isoja ja kylmiä kuorma-autoja huoltoon. Lämmittimiä ostettiin kaksi kappaletta ja niiden laitehuoneet ovat hallin vastakkaisissa päissä ja puhallusilma on kanavoitu ilmastointikanavaa pitkin. Lisäksi ideoimme ihan itse ilmastointimiehien kanssa Parocin seinälevyjä seinällä pitävien rautaputkien hyväksikäyttöä ilmastointikanavina. Kantikkaisiin rautaputkiin on laitettu alas puhallussäleiköt tuomaan lämmintä ilmaa lattiapinnalle ja samalla saadaan tehtyä pieni lämpöverho nosto-ovien eteen. Näin säästetään energiaa ja parannetaan työntekijöidemme työskentelyolosuhteita”, jatkaa Harri tyytyväisenä.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.