Jätteiden lajittelu haltuun

Vastuullisuudesta puhuttaessa tarkoitetaan usein kolmea osa-aluetta eli taloudellista, ympäristöön liittyvää ja sosiaalista vastuuta. Osana ympäristövastuuta ja siihen liittyvää työn alla olevaa ympäristöjärjestelmää, otimme käyttöön uuden jätteiden lajittelujärjestelmän ja järjestimme koko henkilöstön kattavan koulutuksen jätteiden lajittelusta.

Koulutus järjestettiin Luvialla 11.11. ja siihen osallistuivat osastoittain koko tehtaan henkilökunta. Kouluttajana toimi Veikko Lehti Oy, joka myös toimii jätehuollon yhteistyökumppaninamme vastaten sekä Luvian että Kokemäen tehtaan jätehuollosta.

Uusi kierrätysjärjestelmä otetaan lopullisesti käyttöön 30.11. minkä jälkeen kaikki syntyvät muovi-, metalli-, paperi-/pahvi-, bio- ja sekajätteet sekä SER-romu ja vaaralliset jätteet lajitellaan oikeaan paikkaan. Tavoitteena on että entistä suurempi määrä jätteistä pystytään tulevaisuudessa kierrättämään.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.