Männistön Puutarha – 50% säästö öljylaskussa

Männistön Puutarha on yksivuotisten kesäkukkien viljelyyn erikoistunut puutarha joka sijaitsee Lopella. Puutarha on perustettu 1970-luvun alussa ja on koko toimintansa ajan keskittynyt yksivuotisten kesäkukkien eli ryhmäkasvien viljelyyn.

”Vuonna 2008 toimitimme Männistön Puutarhalle kasvihuoneisiin uusia siirrettäviä 120kW:n öljykäyttöisiä lämmittimiä 8kpl vanhojen tilalle. Lämmittimiä käytetään 400-560 neliön kausihuoneissa, joissa asiakas pyrkii pitämään yöaikaan +7°C:n maalämmön. Polarthermin lämmittimien korkean hyötysuhteen ansiosta on pystytty puolittamaan vuosittainen öljynkulutus verrattuna vanhoihin lämmittimiin, mikä nykyisillä öljyhinnoilla on vuositasolla merkittävä kasa euroja” kertoo Talhu Oy:n Vera Strömsholm. ”Muita lämmittimien hyviä puolia on pitkä heittopituus, jonka avulla koko kasvihuone lämpenee nopeasti tasalämpöiseksi sekä tulipesän kestävyys, vanhoista lämmittimistä kun sai pesän vaihtaa n. 5 vuoden välein. ”Asiakas on niin tyytyväinen uusiin lämmittimiin, että ei enää suostu edes harkitsemaan muita lämmittimiä” jatkaa Vera hymyssä suin.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.