Renta Jyväskylä lämmittää YIT:n työmaata Polarthermin Polar WHT 105 vesikiertolämmittimillä

YIT rakentaa Jyväskylään uutta raskaankaluston huoltohallia, jonka tilavuus on noin 15 500m³. Renta on toimittanut kohteeseen Polarthermin uudet Polar WHT 105 lämmittimet huolehtimaan hallin rakennusaikaisesta lämmityksestä. Kaiken kaikkiaan lämmittimiä on hallissa kolme kappaletta ja ne on asennettu siten, että lämmittimet roikkuvat katosta liinojen varassa. Tämä asennustapa helpottaa kohteessa lattiavaluja, joita on päästy tekemään liikuttamatta lämmittimiä ollenkaan.

Niko Matikka Rentalta on ollut projektivastaavana kohteessa ja hänen tyytyväisiä sanojansa lainaten: ”WHT-lämmittimet ovat olleet helppoja asentaa ja käyttää. Lämmittimien asennusta ja siirtoa auttavat isot pyörät, lämmittimen tukeva rakenne sekä kiinnityskorvat, joiden varaan lämmittimet on laitettu roikkumaan katosta helpottamaan lattiavaluja. Lämmittimien lämmöntuotto ja puhallusteho riittävät oikein hyvin hallissa, eikä niitä ole tarvinnut käyttää edes täydellä teholla. Suodattimienkin vaihto on tehty helpoksi ja portaattomasti säädettävä puhallin antaa mahdollisuuden lisätehoihin, jos on tarve.”

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.