Vuorelan Puutarha lämmittää kasvihuoneita Polarthermin PWW-kiertovesilämmittimillä

Rauman Vasaraisissa sijaitsevalla Vuorelan Puutarhalla on kasvihuoneita kokonaisuudessaan yli 4000m², joista kolmessa kasvihuoneessa on käytössä Polarthermin PWW 80 kiertovesilämmittimet. Kolmessa kasvihuoneessa on käytössä yhteensä neljä lämmitintä, jotka pitävät keväällä kasvihuoneet lämpöisinä kesäkukkia varten. Suurimmassa 500m² kasvihuoneessa on kaksi ja muissa yksi lämmitin.

Mika Salomäki Vuorelan Puutarhasta kertoo, että lämmittimet ovat olleet käytössä heillä 7 vuotta ja ovat toimineet todella mallikkaasti. Kasvihuoneet ovat PWW- kiertovesilämmittimien johdosta kauttaaltaan tasalämpöisiä ja ilma kiertää hyvin koko pinta-alalla. Kasvihuoneet otetaan käyttöön perinteisesti helmikuun lopulla, jolloin vielä on kovia pakkasia niin yöllä kuin päivisinkin.

Jos haluat lisätietoa lämmittimistä tai Vuorelan Puutarhan perenna- tai taimitarjonnasta, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen info@vuorelanpuutarha.fi tai voit soittaa numeroon 02-823 6461.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.