Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

Airmat 20

Kiinteällä polttoaineella toimiva lämmitin, joka on suunniteltu erityisesti kasvihuoneiden ja eläinsuojien lämmitykseen, mutta soveltuu erinomaisesti myös isompien maatilapajojen ja konehallien lämmitykseen. Konehallia lämmittäessä puukayttöisille lämmittimille pitää rakentaa erillinen laitehuone, josta puhallusilma kanavoidaan hallitilaan.

Airmat 20:n toiminta-aika on puuta poltettaessa olosuhteista riippuen 2-10 tuntia. Airmat 20 on varustettu huonetermostaatilla.

Airmat Combi

Airmat Combi on sekä kiinteällä polttoaineella että öljyllä toimiva ilmanlämmitin. Sen perusrakenne on sama kuin Airmat 20:n. Siihen on kuitenkin lisätty öljypoltin ja sen vaatima tekniikka.

Polttoaineesta toiseen siirtyminen on nopeaa ja vaivatonta, vain poltin pois – tai paikoilleen – ja käyttökytkin toiseen asentoon, automatiikka hoitaa loput. Huonetermostaatti on vakiovarusteena. Puulla lämmitettäessä palamisaika yhdellä täytöllä on olosuhteista riippuen 2-10 tuntia.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.