Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

Lisävarusteet

Puhallusletkut

Meiltä saat myös lentokonelämmittimiin suunnitellut puhallusletkut lisävarusteena. Puhallusletkut on valmistettu erittäin hyvin lämpöä sekä ilmanpainetta kestävästä materiaalista ja vahvikkeena on käytetty metallilankaa, joka kiertää letkua sen koko pituudelta spiraalimaisesti. Metallilanka on liimauksen lisäksi ommeltu kiinni letkuun jotta se pysyy varmasti paikallaan.

Letkujen halkaisija on 305 mm ja pituus 7600 mm.Letkujen väri on keltainen ja letkuja löytyy sekä eristettynä että eristämättömänä.

Puhallusadapteri

Lentokoneadapteri soveltuu sekä halkaisijaltaan 305 mm letkuille että 203 mm letkuille sillä adapteri saa ”katkaistua” keskeltä. Uuden mallisessa adapterissa on myös suojakotelot kiinnitysmekanismille.

Ilmanjakolaatikko

Ilmanjakolaatikko on alun perin suunniteltu ATR lentokoneiden moottoreiden ja sisätilan samanaikaista lämmittämistä varten mutta sitä voi toki käyttää myös muiden koneiden lämmittämiseen.

Laatikossa on liitäntä lentokoneadapterille (sisääntulo) sekä 1 kpl Ø 305 mm letkuliitäntä ja 2 kpl Ø 203 mm letkuliitäntöjä.

Samaan settiin kuuluu myös ATR:n moottoreihin suunnitellut adapterit jotka kiinnittyvät moottorin pakoaukkoon kuitenkin vaurioittamatta aukon sisäpintaa. Kuvaa klikkaamalla näet adapterin ”toiminnassa”.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.