Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

Vesikiertoiset siirrettävät lämmittimet

Siirrettävä öljykäyttöinen kuumavesikontti

Polar KVK 230 on käyttövalmis kuumavesikontti. Kontin avulla saadaan vaivattomasti suuri määrä lämpöä esim. varastoihin, työmaille, halleihin ja kasvihuoneisiin.  

KVK 230

Vakiovarustus

Kuumavesikontti koostuu valurautaisesta kuumavesikattilasta öljypolttimella varustettuna, taajuusmuuttajaohjatusta kiertovesipumpusta, putkistosta venttiileineen ja instrumentteineen, paisuntasäiliöstä, öljyn esilämmittimestä sekä ohjausautomatiikasta.

Kuumavesikontti on varustettu sisävalaisimella ja siitä löytyy 230V/1N~ sähköulosotto. Normaalin kontin tavoin Polar KVK 230 kontissa on pohjassa trukkitaskut ja ylhäällä nostokorvakkeet.

KVK 230 lämmittimessä lämmitettävä vesi johdetaan putkistoa pitkin lämmitettävään tilaan päätelaitteille. Lämmittimen tarvitsema korvausilma otetaan kontissa olevista imusäleiköistä. Kontin putkiyhteet sijaitsevat takana erillisessä liityntäpaneelissa ja kaikki osat ovat kontin äärimittojen sisällä.

Kontti on lisäksi varustettu jauhesammuttimella, jatkopiipulla sekä teleskooppitikkaalla ja näiden kuljetustelineillä. Kontin seinät sekä katto ovat eristetty 10 cm sandwich-paneeleilla.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.