Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

Siirrettävät öljy- ja kaasulämmittimet

Polar Climat

Polar Climat
Valmistamme öljy- ja kaasukäyttöisiä siirrettäviä ilmalämmittimiä monille eri asiakkaille. Pääasiassa nämä lämmittimet valmistetaan asiakkaiden omilla tuotemerkeillä ja väreillä.

Lämmittimien lämmönlähteenä voidaan käyttää öljyä tai kaasua, sillä näillä tuotteilla on myös nestekaasuhyväksyntä. Lämmittimet soveltuvat käytettäväksi myös HVO-polttoaineella.

Lämmittimiä käytetään pääasiassa tilapäiseen lämmitykseen rakennustyömailla mutta myös kasvihuoneissa, varastoissa, korjaamoissa yms. eli tiloissa, joissa lämmitykselle ei välttämättä ole jatkuvaa tarvetta.

Lämmittimissä ei ole ole jäätyviä osia, joten ne voi jättää tilaan myös käyttämättömänä. Siirrettävien öljy- ja kaasukäyttöisten lämmittimien pääasiakasryhmiä ovat esim. rakennusliikkeet, rakennuskonevuokraamot, satamat, kasvihuoneyrittäjät sekä maatilat.

Polarthermin pääasiakkaita näille laitteille ovat mm. Remko Gmbh Saksassa, Pohjois-Euroopan suurimmat rakennuskonevuokraamoketjut CramoRamirent ja Renta sekä rakennuskoneliikkeistä Talhu Oy. Valmistamme siirrettäviä öljy- ja kaasulämmittimiä myös asiakkaillemme Pohjois-Amerikassa.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.