Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

Siirrettävä öljylämmitin

Polar Heatmobil on valmis paketti tilapäiseen tai pidempiaikaiseen lämmittämiseen esimerkiksi uudisrakennuksilla, saneerauskohteissa, varasto- ja teollisuushalleissa sekä juhlateltoissa. Laitteen vakiotoimitus sisältää kaiken tarpeellisen:

  • 195 kW:n lämmitinosa, jonka teho riittää yli 7000 m3:n tilan lämmittämiseen.
  • 2000 litran öljysäiliö joka on EU-hyväksytty nesteiden kuljetukseen eli säiliön voi toimittaa täytettynä lämmityskohteeseen.
  • 7,6 m pitkän puhallus- / imuletkun jonka halkaisija on 550 mm
  • Huonetermostaatti 10 m kaapelilla, jonka avulla laite voidaan asentaa ulkopuolelle – termostaatti viedään lämmitettävään tilaan
  • Savuputki, joka pysyy kuljetuksen aikana tallessa lukittuna omaan telineeseen laitteen kyljessä

Heatmobil on helppo nostaa kuljetusvälineeseen ja liikutella pohjan trukkitaskujen ansiosta. Laitteen hiljainen keskipakopuhallin mahdollistaa pitkien ilmakanavien käyttämisen, suurimman vastapaineen ollessa 450 Pa.

Polttoaineenkulutus on maksimissaan 21 litraa tunnissa. Laitteessa on erillinen huonetermostaatti, joka huolehtii lämpötilan säädöstä ja pitää polttoaineen kulutuksen mahdollisimman pienenä.

Heatmobiliin on saatavana lisävarusteena puhallusadapteri, joka jakaa Ø550 mm puhallusaukon kolmeen pienempään (Ø300 mm) puhallusaukkoon.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.