Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

Lisävarusteet

Ohjauskeskukset

PWW-1

PWW-1 ohjauskeskus sisältää huonetermostaatin 0-40°C ja 0 – 1 käyttökytkimen. Kun vallitseva lämpötila laskee alle termostaatin asetteluarvon, kytkee huonetermostaatti puhaltimen päälle ja huoneilmaan tulee lämpöä.

PWW-2

PWW-2 ohjauskeskukseen kuuluu huonetermostaatti 0-40°C ja käyttökytkin 0 – 1 – 2. Ohjauskeskus toimii samalla periaatteella, kuin PWW-1, mutta 0 – 1 – 2 kytkimellä saadaan valittua kaksi eri pyörimisnopeutta puhaltimelle (tähti-kolmiokytkin). Lisäksi keskuksessa on vihreä merkkivalo Puhallin Päällä -toiminnolle sekä oranssi merkkivalo, joka ilmaisee ovatko lämmittimien sisäiset lämpösuojat kunnossa.

Seinäkannattimet


PWW-lämmittimiin on saatavilla myös valmiit seinäkannattimet. Kannattimet ovat L-muotoraudasta valmistettuja ja ne sopivat suoraan lämmittimen takanurkissa oleviin aukkoihin minkä ansiosta laitteen asentaminen seinälle on erittäin helppoa.

Seinäkannattimet ruuvataan ensin kiinni seinään minkä jälkeen PWW-lämmitin työnnetään kannattimien varaan ja kiinnitetään kannattimiin.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.