Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

Lisävarusteet

Ohjauskeskukset

PWW-1

Ohjauskeskus sisältää huonetermostaatin 0 40°C ja 0 – 1 käyttökytkimen. Kun vallitseva lämpötila laskee alle termostaatin asetteluarvon kytkee huonetermostaatti puhaltimen päälle ja huoneilmaan tulee lämpöä.

PWW-2

Ohjauskeskukseen kuuluu huonetermostaatti 0 – 40°C ja käyttökytkin 0 – 1 – 2. Ohjauskeskus toimii samalla periaatteella, kuin PWW-1, mutta 0 – 1 – 2 kytkimellä saadaan valittua kaksi eri pyörimisnopeutta puhaltimelle. Lisäksi keskuksessa on vihreä merkkivalo puhallin Päällä -toiminnolle sekä oranssi merkkivalo, joka ilmaisee ovatko lämmittimien sisäiset lämpösuojat kunnossa.

Seinäkannattimet


PWW-lämmittimiin on saatavilla myös valmiit seinäkannattimet. Kannattimet ovat L-muotoraudasta valmistettuja ja ne sopivat suoraan lämmittimen takanurkissa oleviin aukkoihin minkä ansiosta laitteen asentaminen seinälle on erittäin helppoa.

Seinäkannattimet ruuvataan ensin kiinni seinään minkä jälkeen PWW-lämmitin työnnetään kannattimien varaan ja kiinnitetään kannattimiin.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.