Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

Sähkölämmittimet

Remko Elkomat sähkölämmittimet on tarkoitettu kovaan käyttöön ja niistä onkin tullut lähes käsite rakennustyömailla ympäri Euroopan. Elkomateille on vuosien saatossa muodostunut maine luotettavina ja varmatoimisina lämmittiminä rakennuksilla ja vuokraamokäytössä. Laitteen kaikki peltiosat ovat kulutusta kestävällä pulverimaalauksella maalattua teräslevyä. Laitteen suojavaipalliset vastuselementit ovat ruostumatonta terästä.

Kaikki Remko Elkomat sähkölämmittimet on valmistettu Polarthermin tehtaalla Luvialla.

Lämpöpuhaltimet on tarkoitettu lämmitykseen ja kuivaukseen. Puhaltimia on myös mahdollista käyttää pelkkään tuuletukseen ilman, että lämmitysvastukset ovat käytössä. Pitkä sisävaippa mahdollistaa pitkän heittopituuden, jonka ansiosta lämmitin kierrättää huoneen ilmaa tehokkaasti ja puhallus tuntuu pitkällä.

Puhaltimien tehovalikoima on 2.2-40 kW ja ne on varustettu huonetermostaatilla. Ylikuumenemissuoja ja termostaattiohjattu jälkituuletus huolehtivat laitteen vaivattomasta ja turvallisesta käytöstä. Laite on roiskevesitiivis (suojausluokka IP 34).

Tämä tuote soveltuu ainoastaan hyvin eristettyihin tiloihin tai satunnaiseen käyttöön.

UUTUUS!

Olemme tehneet kaudelle 2021-22 täysin uuden Elkomat lämmittimen: Elkomat 18 S. Lämmitin pystyy puhaltamaan kanavistoon ja tätä varten laitteessa on Ø315mm puhallusadapteri puhalluspäässä. Imupuolella on suodatinhuppu, jolla on oma teline ja adapteri imupäässä. Lisäksi laitteessa on siirtoa helpottamaan pyörät sekä telekooppinen vetoaisa ja vielä nostokorvat laitteen sivulla, jos laite halutaan asentaa seinälle tai katolle vapauttamaan lattiapintaa.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.