Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

REMKO ETF 320 ja ASF 100 kosteudenerottimet

Pienimmät mallit, REMKO ASF 100 ja ETF 320, on suunniteltu lähinnä esim. arkisto- ja serverihuoneiden sekä kotitalouksien kosteiden tilojen kuivaukseen. Laitteissa on muovikuori joten ne eivät sovellu käytettäväksi esim. rakennustyömaalle.

REMKO ETF 320 kosteudenerotin toimii lauhdutusperiaatteella ja siinä on hermeettisesti suljettu kylmälaite, hiljainen ja huoltovapaa puhallin sekä liitäntäjohto pistotulppineen.
Laitteen täysautomaattinen ohjaus, sisäänrakennettu portaattomasti säädettävä hygrostaatti, lauhteenkeräyssäiliö, jossa on ylitäytön esitin sekä lauhteen suoraan viemäriin johtamiseksi tarvittava putkiyhde takaavat tarvittaessa myös häiriöttömän pitkäaikaiskäytön.

REMKO ASF100 kosteudenerotin toimii uudella adsorbtiomenetelmällä. Laitteessa ei ole ollenkaan kompressoria, minkä vuoksi se onkin erityisen kevyt ja pienikokoinen ja näin helposti liikuteltavissa. Laitteessa on myös ionisaattori joka tuottaa negatiivisia ioneja. Laitteen ionisaattori rikastuttaa kierrätettävän ilman happimolekyylien ioneja. Tämä sitoo ilmassa olevia pölyhiukkasia, jotta luonnollinen ilmanpuhdistus on mahdollista. Ionisoinnin tuloksena pöly kerääntyy tasaisille pinnoille joilta se on helppo poistaa pyyhkimällä.

Laitteet täyttävät asianmukaisten EU-määräysten korkeat turvallisuus- ja terveysvaatimukset sekä ovat varmoja ja helppokäyttöisiä.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.