Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

Tasokuivaimet

STR-250 ja STR-600 Levykuivaimet

STR-levykuivaimet tuovat levykuivaintekniikan uudelle huipputehokkaalle aikakaudelle. Laitteisiin on kätketty uusia mullistavia innovaatioita, jotka tuovat sekä ilmankierto- että lämmitystekniikan kokonaan uudelle tasolle.

Käyttötarkoitus

Ilmankiertolevykuivaimet on tarkoitettu ensisijaisesti betoni- ja kivirakenteiden paikallisten kosteusvaurioiden ja vesivahinkojen kuivaamiseen. Tehokas kuivaustapa perustuu laitteen asettamiseen kastuneen rakenteen päälle jolloin tehokas ilmavirtaus ja lämmön kohdistaminen kuivattavalle pinnalle saavat aikaan erittäin tehokkaan ja nopean kuivausprosessin. Kuivaintyyppiä on totuttu käyttämään tyypillisesti märkätilojen kosteusvaurioiden kuivauksessa kuten myös suurehkojenkin kriittisten vesivahinkojen nopeaan kuivaukseen useammalla laitteella.

Toiminta

STR-levykuivain maksimoi tehokkaan ja suoraviivaisen kosteutta keräävän ilmavirtauksen rakennepinnalla. Uuden innovatiivisen rakenteen ansiosta lämpövastukset tuottavat samanaikaisesti kaksitehoisen lämpövaikutuksen rakenteen lämmittämiseksi. Ilman lämmittämisen jälkeen prosessi-ilma vapautuu laitteen alle tasaisesti kauttaaltaan laitteen reunoilta ja kulkeutuu kohti pohjassa olevaa imupuhallinta. Laitteen alla oleva kevyt alipaine aiheuttaa erittäin tehokkaan kuivaavan ilmavirtauksen rakennepinnalla. Aiempien sukupolvien laitteiden ongelmat epätasaisen ilmankierron osalta on ratkottu STR-600 laitteessa nimenomaan pohjarakenteen innovatiivisen ilmanjakolevyn avulla.

Suunnittelu

STR-kuivaimen tuotekehityksessä on kiinnitetty erityisesti huomiota suoraviivaiseen ja samalla tehokkaasti kosteutta sitovaan ilmankiertoon. Pohjarakenteen uusien innovaatioiden ansiosta kostean ilman poistoa ei tarvitse rajoittaa ja ilman kierto kattaa erittäin tasaisesti koko laitteen pohja-alan sitoen vapautuvaa kosteutta nopeasti rakennepinnalta.

Helppo, monipuolinen ja kevyt

• Virtapistoke kuivaimien ketjutukseen, esim. 10 (STR-250) tai 5 (STR-600) laitetta per 16A sulake ilman jatkojohtoja
• Automaattinen lämmityksen ja jäähdytyksen jaksotus
• Automaattisen jaksotuksen ohitus massiivirakennekuivaukseen
• Erittäin kevyt kantaa ja liikutella, painot ainoastaan 9kg (STR-250) tai 12kg (STR-600)
• Laiterunkoon upotetut kierteet asennustukien kiinnittämiseksi kattokuivauksissa
• Laite pysyy kyljellään pystyssä ilman tukea erinomaisen runkosuunnittelun ansiota
• Helposti tarvittaessa vaihdettavat reunatiiviisteet
• Neljä laitekahvaa helpottaen kantamista ja laitteen nostoa
• Mahdollisuus kytkeä halkaisijaltaan 40mm (STR-250) tai 50mm (STR-600) kostean ilman letku
• Helposti vaihdettava vesipestävä suodatin laitteen etupaneelissa

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.