Polartherm Oy tuo markkinoille OptiWat- ja AQU 55-tuotteet

Uudet tuoteet on tehty yhteistytössä Kopadi Oy.n kanssa

OptiWat

Väliaikaisten vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien haasteena on usein lämmitystehon ja todellisen lämmitystarpeen epäsuhdan hallinta. OptiWat-säädin on kehitetty vastaamaan näihin ongelmiin. Säädin, joka toimii huonetermostaatin ohjauksessa, säätää veden virtausta lämmitysjärjestelmässä magneettiventtiilin kautta. Tämän ansiosta lämpöpuhaltimien lämmönluovutusteho voidaan säätää vastaamaan kunkin tilan tarvetta, mikä vähentää energiankulutusta ja parantaa työtilojen olosuhteita.

Säätimen avulla voidaan tehostaa olemassa olevien päätelaitteiden toimintaa matalammilla lämpötiloilla, vähentäen näin ennenaikaisen kaluston uusimisen tarvetta.

OptiWat-teknologian innovatiivisuuden suojaamiseksi Polartherm Oy on jättänyt patenttihakemuksen.

AQU 55

Polartherm Oy ilmoittaa uuden AQU 55 -päätelaitteen lanseerauksesta, joka on suunniteltu vastaamaan sekä vesikiertolämmityksen että kaukokylmäjäähdytyksen nykyaikaisia vaatimuksia. Tämä analoginen päätelaite on kehitetty yhteistyössä OptiWat-järjestelmän kanssa, mikä merkitsee teknisen kehityksen uutta aikakautta lämmitys- ja jäähdytysteknologiassa.

AQU 55 on varustettu sekä lämmitys- että jäähdytystoimintoihin tarvittavilla kennolla ja puhaltimella, ja se sisältää myös kaukokylmäjärjestelmiä varten suunnitellun kondenssiveden keruukaukalon, joka hyödyntää painovoimaista poistoa. Laitteen ainutlaatuinen suunnittelu sisältää asennustapaperusteisesti vaihdettavan puhallussuuaukon, jonka ansiosta ilmaa voidaan ohjata joko ylös tai eteenpäin, tukien monipuolista käyttöä erilaisissa tiloissa.

Erityisen huomionarvoista on laitteen suuri puhallusteho, joka yltää jopa 6000 m3/h, AQU 55 tukee myös useita ilmansuodatusvaihtoehtoja G4 karkeasuodatuksesta aina HEPA H13 -suodattimeen asti, joka on testattu EN:1822-2009 direktiivin mukaisesti poistamaan syöpävaarallisia pölyjä, kuten kvartsia.

AQU 55 on suunniteltu helppohuoltoiseksi, laitteessa on myös suuret renkaat ja trukkitaskut, jotka varmistavat helpon liikuteltavuuden ja asennuksen. Lisäksi, tämä voimavirtatoiminen yksikkö sisältää käytännöllisen säilytyslokeron tarvikkeille ja huoltotyökaluille.

AQU 55 edustaa Polartherm Oy:n sitoutumista edistykselliseen ja energiatehokkaaseen lämmitys- ja jäähdytysteknologiaan, tuoden monipuolisuutta ja optimointia rakennusalalle.

Molemmat tuotteet (OptiWat ja AQU 55) ovat saatavilla vuoden 2024 aikana, ja lisätietoja näistä antavat mielellään Myyntipäällikkö Miro Leppäkoski (leppakoski@polartherm.fi, +358 44 513 0391) ja Tuotekehityspäällikkö Kai Kankaanpää (kankaanpaa@polartherm.fi, +358 40 702 0375).

OptiWat 25, edestä
AQU 55, tuotekuva

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.