Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

Kiinteästi asennettavat tilalämmittimet

Polar VRS -sarja

Polar VRS -sarjan ilmalämmittimet on tarkoitettu teollisuushalleihin, varastoihin, myymälöihin, maalaamoihin, kasvihuoneisiin jne. eli kaikkialle missä tarvitaan tehokasta ilmalämmitintä jatkuvaan käyttöön.

Ilmalämmitys on helpoin, edullisin ja monipuolisin tapa järjestää lämpöhuolto kuntoon. Polar VRS -hallilämmitin on tähän käyttöön varma valinta. Polartherm on toimittanut E- ja VRS- sarjan ilmalämmittimiä jo yli 15.000 kpl asiakkailleen kotimaahan ja ulkomaille.

Polar VRS -sarjan hallilämmittimissä on matalat investointikustannukset ja monipuoliset sovellutusmahdollisuudet. Niiden hyötysuhde on korkea, jopa noin 90%. Lämmittimen puhaltimen aikaansaama ilmankierto tasaa lämpötilaeroja lämmitettävän tilan sisällä. Hallilämmitintä voidaan käyttää myös pelkkään tuuletukseen kesällä. Talvellakin sen voi jättää kylmilleen, jäätymisvaaraa ei ole. VRS-sarjan kokovalikoima on kattava, 25 kW:sta aina 500 kW:iin asti.

Öljylämmitteinen toimiva Polar VRS -hallilämmitin, joka on suunniteltu pääasiassa käytettäväksi *) nestemäisellä biopolttoaineella (bioöljy), on helpoin ja edullisin tapa järjestää lämpöhuolto kuntoon. Näin toteutetulla ilmalämmityksellä on monia ylivoimaisia etuja. Polar VRS -sarja on kehitetty 2010- luvulla vastaamaan EU:n uusia energiatehokkuusvaatimuksia. Lisäksi tuotekehityksessä on huomioita yli 40 vuoden kokemus lämmittimien valmistuksesta..

 *) laite soveltuu myös muille polttoaineille käytettäväksi.

 Saatavana myös kaasukäyttöisenä, kysy lisää Remko VRS -sarjasta!

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.