Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

 Edut

– Kotimainen lämmitin (made in Luvia)

– Täyttää EU:n asettamat ekosuunnitteludirektiivin vaatimukset

– Ei käryjä sisälle, vaan savukaasut pakoputken kautta ulos

– Nopea ja tehokas ilman lämmittäjä, ei lämmitä ainoastaan sisäseiniä

– Täystermostaattiohjattu (huone- puhallin- poltintermostaatit sekä ylilämpösuoja)

– Monipuoliset sovellusmahdollisuudet (esim. kasvihuoneissa, maalaamokäytöissä, myymälöissä)

– Voidaan käyttää myös raitisilmakojeena

– Laaja tehoalue (29 – 476kW)

– Ei polttavan kuumia pintoja

– Pitkäikäinen

– Voidaan käyttää myös moniöljypolttimia

Kotimaisuus

Valmistuksessa on käytetty korkealaatuisia, pääosin kotimaisia raaka-aineita ja komponentteja, kuten Oilon öljypolttimia. Tämä takaa laadun tasaisuuden ja huoltovarmuuden.

Monipuolisuus

Polar VRS-sarja on sovellettavissa moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja siihen on valittavissa runsaasti erilaisia lisävarusteita.
Puhalluspuolella on mahdollisuus erilaisiin kanavointisovelluksiin: laitetta voi käyttää mm. tuloilmakojeena, jolloin osa ilmasta voidaan johtaa lämmönvaihtimen ohi suoraan lämmitettävään tilaan.

Imu- ja puhallusilman suuntia voidaan vaihdella ja raitis- ja kiertoilman suhdetta voidaan vapaasti vaihdella.

Savupiipun lähtö on vakiona takana, mutta myös sen paikka on vaihdettavissa.

Käyttöturvallisuus

Polar VRS-sarjan laitteet täyttävät viimeisimpien direktiivien ja standardien vaatimukset.

Helppo asennus

Polar VRS-ilmalämmittimet toimitetaan asennusvalmiina kokonaisuuksina ja niihin on tarjolla useampia käyttöautomatiikoita käyttötarkoituksesta riippuen.

Taloudellisuus ja korkea hyötysuhde

Polar VRS-ilmalämmittimien hyötysuhde on noin 90%. Puhallin imee ilman koneen alaosasta ja puhaltaa sen polttokammion ja lämmönvaihtimen sivuitse suoraan lämmitettävään tilaan. Käyntiääni on hiljainen nykyaikaisten keskipakopuhaltimien ansiosta.

Polar VRS maalaamokäytössä

Polar VRS-sarjan laitteita käytetään paljon myös maalaamoissa maalin kuivumisen nopeuttamiseen ja korvausilman tuottamiseen maalauskammioon.

Polar VRS-sarjaan saa lisävarusteena maalaamoautomatiikan, joka on suunniteltu erityisesti maalausprosessia varten: ruiskutustermostaatti pitää huonelämpötilan vakiona ja ruiskutuksen aikana kone puhaltaa tilaan raitista ilmaa. Kytkinkello huolehtii yhdessä poistopuhaltimen ja raitisilmapeltien kanssa maalihöyryn poistosta sekä oikeasta kuivatusajasta. Kuivatustermostaatti pitää lämpötilan riittävän korkeana maalin kuivumisen aikana.

Maalaamokäytössä lämmittimen lämmitysteho riittää käytännössä aina. Ainoa määräävä tekijä lämmittimen mallin valinnassa on maalaamokammion poistoilmapuhaltimen ilmamäärä, jonka tulee vastata Polar VRS -lämmittimen ilmamäärää jotta kammioon ei pääse syntymään liiallista yli- tai alipainetta.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.