Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

POLAR WHT 35

Halusimme uudistaa luotettavaksi havaitun vanhan Polar WHT 45 jotta se täyttää nykyiset energiayhtiöiden vaatimukset meno- ja paluuveden lämpötilojen osalta (+80 / +50°C). Niinpä kehitimme ja vaihdoimme siihen uuden ajanmukaisen vesikennon sekä viritimme puhallinta vastaavasti. Samalla laitteen nimi vaihtui Polar WHT 35:ksi.

Muut ominaisuudet halusimme pitää samoina ja lämmittimestä löytyy edelleen suosittu puhallussukka, jossa on 6 ulostuloaukkoa. Kuljetuksen ajaksi puhallussukka kiinnitetään mukana tulevalla kiristyspannalla lämmittimeen kiinni. Laitteen tehokas keskipakopuhallin huolehtii siitä, että lämmin ilma saavuttaa tilan kauimmankin nurkan ja tila lämpenee tasaisesti.

Myös WHT 35 on myös asennettavissa vaakaan, jolloin siihen voi tarvittaessa asentaa yhden Ø305mm puhallusletkun. Näin lämmin ilma saadaan johdettua pidemmällekin esim. siinä tapauksessa että lämmitin pitää asentaa muuhun kuin lämmitettävään tilaan.

Lämmitin on varustettu neljällä siirtopyörällä joista kaksi on lukittavia. Polar WHT 35 -lämmittimen lämmönvaihdinkenno ei sovellu höyry- tai öljykäyttöön.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.