Polartherm Oy
Field Heating Solutions   ► Uusiutuva Energia   ►

POLAR WHT 60 ja 105

Polar WHT 60 ja 105 ovat uuden sukupolven kiertovesilämmittimiä. Lämmittimien suunnittelun lähtökohtana ovat olleet ajantasaiset tekniset vaatimukset, sekä asiakkaan että energiayhtiöiden taholta. Polar WHT 60 ja 105 tuovatkin vesikiertoisten lämmittimien suorituskyvyn uudelle tasolle.

Käyttöominaisuuksissa on kiinnitetty huomiota käyttäjäystävällisyyteen sekä pyritty mahdollistamaan useat eri käyttötavat. Laitteen kenno-puhallinyhdistelmä onkin käännettävissä useaan eri asentoon. Näin ilma voidaan johtaa joko puhallussukan kautta joka puolelle huonetta tai vaaka-asennuksessa ilma voidaan tarvittaessa kanavoida eri huoneisiin.

WHT 60 ja 105 lämmittimissä on myös tukevat nostokoukut joiden avulla laite voidaan tarvittaessa ripustaa kattoon. Ripustaminen on lisäksi mahdollista sekä vaaka- että pystyasennuksessa.

Siirtelyä varten lämmittimissä on tukeva työntökahva joka samalla suojaa myös vesiyhteitä törmäyksiltä. Kuljettamista varten Polar WHT 60 ja 105 lämmittimissä on trukkitaskut. Kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi puhallushuppu voidaan sitoa tiiviisti puhalluslähtöön.

Kiinnostuitko?

Viluttaako vai oletko jo jäässä? Ei huolta, ratkaisemme lämmitysongelmasi joten kerro tilanteestasi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.